Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2017 10:31 - Сурогатно майчинство законо за българи
Автор: gergana40 Категория: Други   
Прочетен: 117 Коментари: 0 Гласове:
0



  Сурогатно майчинство и даряване на яйца

Сурогатно майчинство и даряване на яйца. Защо Украина?

При избора на Украйна като страна на местоназначение за вашата програма за дарение на яйца или за суровина(Майка под заем), трябва да сте сигурни, че ще вземете правилното решение. Украйна е европейска страна. Това е вярно не само когато мислите за географското положение и удобните възможности за пътуване, но най-важното е, че манталитетът на хората е много сходен и лесно разбираем за повечето европейски и американски пациенти.
В BioTexCom ще получите ясни отговори на всички ваши въпроси, бърза обратна връзка за всички ваши искания и график на прозрачни плащания без скрити плащания.

За влизането в Украйна не се изисква виза за страните от ЕС, Америка и Канада, повечето от страните от ОНД и Скандинавия. Украинското законодателство, отнасящо се до помощните методи на репродуктивната медицина, е изключително полезно и лоялно за заместване на майчинството и даряването на яйца. И двете процедури тук са легитимни и се комбинират в редица законодателни актове.

Според украинското законодателство, потенциалните родители (безплодна двойка) са законните родители на дете, родено от сурогатна майка. Имената на предполагаемите родители се записват в свидетелството за раждане на детето. Сурогатната майка няма право да държи детето след раждането в съответствие с договора, сключен между бъдещите родители и заместващата се майка.

Изборът на джендър е разрешен и от законодателството на Украйна.

Поради забраните в повечето европейски страни е много трудно да се намери европейски донор на яйца, който да отговаря на вашите изисквания и очаквания. BioTexCom е страна, в която можете да намерите правилния донор на яйца, тъй като около 95% от населението на Украйна е европейска светло одрани.

Славянките са известни със своето красиво, тънко лице, изобретателност и можете да намерите най-добрия си донор на яйца в нашата база данни. Обикновено пациентите предпочитат да изберат красив и интелигентен донор на яйца със силни и здрави семейни корени, за да осигурят добри гени за нероденото дете.

BioTexCom е най-добрият избор за извършване на IVF програми, даряване на яйца или сурогатни продукти. Тук ще намерите добри цени, които са по-малки от европейските. Добра цена, високо ниво на обслужване, професионални лекари със солиден опит и, разбира се, прекрасна страна с приятелски приятелски настроени хора. Добре дошли в Украйна и украинския център за човешка репродукция BioTexCom.

http://zamestvashtomaichinstvo.com/

http://zamestvashtomaichinstvo.com/%D0%BE%D0%B1%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/








Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gergana40
Категория: Други
Прочетен: 2613
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031